Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه فرهیختگان نوشت: یکی از ویژگی‌های ثابت در خاطرات آقای هاشمی این است که دیگران مدام از او تعریف و تمجید می‌کنند و او هم در تعریف و تمجید از فرزندانش کم نمی‌گذارد؛ یا این خود اوست که از آنها تعریف می‌کند یا دیگران پیش او می‌آیند و از فرزندانش تمجید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مثلا همین خاطرات ۳۰ تیر ۷۸ که بیژن زنگنه آمده و گفته پسرش «بهترین» کارشناس گاز است: «آقای [بیژن نامدار] زنگنه، وزیر نفت آمد و گفت، در بخشی از طرح‌های نفت در مذاکره سرمایه‌گذاران خارجی، پیشرفت داشته‌اند و در بخشی دیگر نداشته‌اند. خواست کمک کنم که عملیات نفت در قالب شرکت انجام شود تا امکان مانور بیشتر باشد. گفت، مهدی، بهترین کارشناس گاز است؛ برای صدورگاز با لوله و یا به صورت گاز مایع، تلاش می‌کنند.»

یا در بخشی دیگر از خاطرات سال ۷۴ از تعریف سفیر وقت ایران در روسیه از تاثیرات سفر مهدی نوشته است: «آقای [مهدی] صفری، سفیرمان در روسیه آمد. از سرعت پیشرفت اعتماد و همکاری با روسیه گفت و از اصرار روس‌ها برای فروختن سیستم پیشرفته ضد موشک اس-۳۰۰ و از تأثیر زیاد سفر مهدی و هیأت همراه گفت.»

در مواردی هم پدر از هوش فرزند در تدبیر کار‌ها تعجب می‌کند. در خاطرات سال ۷۴ هاشمی اینطور نوشته شده: «مهدی [هاشمی، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی] آمد. گزارش آوردکه ‏کارشناسان نفت با نظریه او در مورد محل پالایش گازهای پارس ‏جنوبی موافقت ‏کرده‌اند. مهدی، مدتی پیش نظر داد که می‌توانیم ‏گاز پارس‏ جنوبی را به پالایشگاه کنگان بیاوریم و بالاخره از ساخت پالایشگاه جدید، صرفه‌جویی زیادی داشته باشیم. آن روز وزارت نفت موافق نبود؛ اگر کاملاً پذیرفته شود، با همین اعتبار موجود، به جای یک فاز، دو فاز را می‌توانیم انجام دهیم. "از هوش مهدی تعجب کردم.»

جدا از تعریف‌ها و تمجیدها البته هاشمی در جریان کار‌ها و فعالیت‌های مستقیم‌ فرزندانش قرار داشت و البته از کمکی هم فروگذار نمی‌کرد؛ مرحوم هاشمی در بخشی از خاطرات سال ۷۴ نوشته است: «با محسن و مهدی، دربارة مسایل انرژی هسته‌ای و صنایع نفت و گاز مذاکراتی داشتیم. محسن خواست که وام حساب ۲۱۰ برای ساخت مصلای تهران را ببخشم‏که بیشتر کار بکنند.»

راه یافتن مهدی به صنایع نفتی ایران هم جالب است که در خاطرات دیده می‌شود. هاشمی در خاطرات ۱۷ ابان ۷۱ نوشته که از «وزیر نفت وقت خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». از قضا خروجی این جلسه این شد که مهدی عضو هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی شد که در آن زمان البته مهدی تنها ۲۳ سال داشت.

عباس عبدی از فعالان اصلاح طلب بعدها در گفت وگویی با تائید این موضوع گفت که:" این اصلا برای آقای هاشمی چیز عجیبی نبوده و به صراحت این را در خاطراتشان نوشته اند که به وزیر نفت گفتم کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش نباشد. مساله این است که کسانی که با موقعیت و رانت پدر می آیند از موقعیت برخوردارند اما آن ویژگی ها را ندارند."

 
البته گره و مخالفتی هم اگر در کار بود به گوش پدر می رسید و او هم تا جائیکه می توانسته کمک می کرده. او ۱۰ تیر ۱۳۷۸ نوشته: «شب مهدی، مدیرعامل شرکت تأسیسات دریایی آمد. از آقایان [بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت و بهزاد نبوی که مانع واگذاری کارهای بزرگ به شرکت تأسیسات دریایی می شوند، شکایت دارد و می گوید، کارها را به شرکت های خارجی می دهند.»

در بخشی از خاطره ۱ مرداد سال ۷۸هم از پیدانشدن سرمایه گذار برای فازهای بعدی پارس جنوبی صحبت است: «عصر با فؤاد- فرزند مهدی- سرگرم بودم. در استخر، تمرین شنا می کرد. مقداری وقت صرف تنظیم کتابخانه شد. با مهدی، دربارة طرحها توسعه نفت و گاز مذاکره کردیم. گفت برای فازهای بعدی پارس جنوبی، تاکنون سرمایه گذاری پیدا نشده است.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی هاشمی هاشمی رفسنجانی گاز وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب الله غفوری صبح سه شنبه در دیدار با فرزندان و جمعی از بستگان مرحوم ماموستا ملأ احمد فخری امام جمعه سابق جوانرود که با همراهی فرمانده و جانشین قرارگاه نجف اشرف انجام شد، اظهار کرد: مرحوم حاج ماموستا فخری، عالمی عامل و اهل معنا و معرفت بود و سابقه علمی ایشان، سابقه‌ای عارفانه است که در نوع خودش ارزشی مضاعف دارد.

وی اکرام عالِم را از سنت‌های الهی خواند و افزود: بزرگان دین به ما توصیه فرموده‌اند که مقام عالم را گرامی بداریم و مرحوم حاج ماموستا فخری که در عمر شریفش برای خدا علم آموخته بود، برای خدا به علمش عمل کرده بود و این علم را به دیگران نیز عرضه کرد، شایسته اکرام فراوان است.

نماینده ولی فقیهدر استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه مرحوم حاج ماموستا فخری، برای رضای خدا به مردم خدمت می‌کرد، تصریح کرد: مردم شریف منطقه اورامانات، به‌ویژه شهرستان جوانرود، قدر عالمان دینی خود را می‌دانند و ازاین‌جهت بسیار لایق احترام و سپاسگزاری‌اند. بی‌شک فقدان مرحوم حاج ماموستا فخری برای منطقه، مردم استان، جامعه اهل‌سنت و جایگاه علم یک ضایعه بود.

وی با تسلیت مجدد رحلت این عالم بزرگوار به جامعه ایمانی استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: مرحوم ماموستا فخری باسعادت زندگی کرد و سعادتمندانه به‌سوی خدا رفت. ایشان محور و میدان‌دار پیشرفت اهداف انقلاب اسلامی بود و با روحیه انقلابی خود، چندین‌دهه در مسیر همراهی و حمایت از امامین انقلاب قدم برداشت.

کد خبر 6098936

دیگر خبرها

  • ببینید | شوخی عجیب ماشاریپوف با مهدی هاشمی‌نسب
  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • رئال مادرید - بایرن مونیخ دو رقیب همیشگی در اروپا؛ مروری بر تقابل های اخیر دو تیم
  • ماجرای خواب هولناک هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • ۱۲۰ ثانیه| مروری بر مهمترین رویداد‌های یکشنبه شانزدهم اردیبهشت قم
  • خواب عجیب آیت الله هاشمی، ۶ ماه قبل از فوتش
  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • مروری بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • تصاویری از مرحوم نصراللهی نخبه مازندرانی در دیدار با رهبر انقلاب